Aikuisille

Aikuisakro kilparyhmä

Syksyn treenit ma 19-20.30


Aikuisakron treeni koostuu lämmittelystä, yksilöakrobatiaharjoitteista sekä pari- ja ryhmäelementtien harjoittelusta. Pääpaino on temppujen harjoittelussa ja haastetta löytyy sopivasti jokaiselle akroilijalle, oli sitten aloittelija tai kokenut konkari!

Aikuisakron treeneihin on tervetulleita kaikki uudet ja vanhat harrastajat, eikä aiempaa kokemusta akroilusta tarvita. Treeneissä on hyvä meininki ja mahtava porukka, eikä huumoria säästellä treenin ohessa!

Maanantain ryhmä tähtää seniorisarjan Akroshow-kisoihin. Kisamatkoista, puvuista, lisenssistä yms. tulee harjoitusmaksun päälle vielä hieman kuluja.

Hinta 65 €/kk

Syyskausi alkaa 14.8.

Kässäripainotteinen
aikuisakro

ke 19.30-21


Käsinseisonnan harjoittelu kehittää erityisesti kehonhallintaa, liikkuvuutta sekä ylä- ja keskivartalon voimaa. Lajissa edistyminen vaati pitkäjänteistä harjoittelua, mutta vaivannäkö on ehdottomasti sen arvoista!

Treeni on jaettu kahteen osaan, ensimmäinen 60 min lämmitellään ja tehdään käsinseisontaa tukevaa monipuolista harjoittelua. Kehitetään kässäriä kohti optimaalista ja taloudellista asentoa, tehdän erilaisia nousuja käsinseisontaan ja harjoitellaan kässärissä pysymistä. Lisäksi tehdään voima- ja liikkuvuusharjoittelua joka tukee käsinseisonnan oppimista.

Viimeinen 30 min lopusta käytetään akrobatiataitoharjoitteluun yksin sekä parin ja ryhmän kanssa.

Treeniin ei tarvitse mitään ennakkotaitoja ja mukaan voi tulla kaikki yli 15 vuotiaat niin uudet kuin kokeneemmatkin harrastajat! Kaikille löytyy sopivasti haastetta.

Hinta 65 €/kk
Kausi alkaa 14.8.