Valmentajat

Heini Väätäinen (vas.), Petra Uosukainen ja Lotta Nuppola

Ilo, innostus ja intohimo tarttuvat

Akron Taian takana on voimisteluun hullaantunut kolmikko. Meistä on supersiistiä opettaa lapsille ja nuorille (ja Petran mielestä myös aikuisille) hienoja temppuja ja nähdä, miten voimistelijat kehittyvät taidoissaan. Meillä kaikilla on vahva liikunta-alan osaaminen sekä koulutuksen että kokemuksen kautta. Kaikkein eniten meissä silti arvostetaan sitä, miten kohtaamme jokaisen voimistelijan yksilönä ja teemme tätä työtä aidosti sydämellä.

info@akrontaika.fi

Seuraa meitä myös somessa!

Lotta Nuppola

050 337 2856
lotta.nuppola@akrontaika.fi

Lotta Nuppola

Lotan treeneissä harjoitellaan ahkerasti ja tavoitteellisesti. Pienet voimistelijat innostuvat valmentajan kehuessa ja vaatiessa yrittämään vielä vähän paremmin. Lotan valmennuksessa tuloksena on iloisia, hyvinvoivia ja akrossa menestyviä lapsia ja nuoria.

Edustusurheilijoita valmentaessaan Lotta tekee töitä voimistelijoiden ja muiden valmentajien kanssa tiiminä, jossa jokaisen kokemuksella on merkitystä. Pitkälle edenneet urheilijat tietävät monet asiat jopa valmentajaa paremmin ja tämä voimavara osataan hyödyntää.

Lotta on paitsi valmentaja, myös Akron Taian toimitusjohtaja, Voimisteluliiton akrobatiavoimistelun kehittämisryhmän puheenjohtaja ja liiton kouluttaja. Lotta on suorittanut voimistelun lajitutkinnon, valmentajan ammattitutkinnon, valmentajan erikoisammattitutkinnon ja opiskellut toimittajaksi.


Petra Uosukainen

Petra on valmentajana lämmin ja helposti lähestyttävä. Huimien temppujen lisäksi Petran voimistelijat oppivat yhdessä toimimista ja toisiin luottamista. Petra on juuri se tuttu ja turvallinen aikuinen, jolle voi kertoa sellaisetkin asiat, mitä edes omalle äidille ei ehkä uskalla.

Petra valmentaa pääasiassa edustusta, nuoria ja aikuisia. Petralla on akrobatiavoimistelun valmennuksen lisäksi vahva osaaminen myös sirkuksesta ja hevosurheilusta ja hän nauttii päästessään hyödyntämään Akron Taian toiminnassa myös näitä rakkaita osa-alueita.

Petra on paitsi valmentaja, myös Akron Taian taiteellinen johtaja ja toiselta ammatiltaan valokuvaaja, Petran kädenjälki näkyy vahvasti Akron Taian visuaalisessa ilmeessä ja näytösten toteutuksessa. Petra on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon, pedagogisen sirkusohjaajatutkinnon ja akrobatiavoimistelun tuomarikoulutuksen.

Petra Uosukainen

0400 560 442
petra.uosukainen@akrontaika.fi


Heini Väätäinen

040 730 5758
heini.vaatainen@akrontaika.fi

Heini Väätäinen

Heini osaa olla yhtä aikaa juuri sopivan jämäkkä ja sopivan rento. Treeneissä on tekemisen meininki ilman turhaa pingottamista. Heinin erityisenä vahvuutena on fysiikkavalmennus ja harjoittelun monipuolisuus.

Heinin vastuulla on useita lasten ja nuorten jatko- ja kilparyhmiä. Heini hoitaa myös yhteydenpitoa vanhempiin ja vastaa voimistelijoiden etenemisestä ryhmästä seuraavaan.

Heinillä on liikunta-alan opintoja yliopistosta sekä pitkä valmennus- ja seura-aktiivitausta voimistelun lisäksi myös yleisurheilun puolelta. Ennen akroon siirtymistä Heini oli töissä koulunkäynnin ohjaajana, joten lasten kanssa toimiminen on erityisen hyvin hallussa.