Jatkoryhmät

Kaikkiin jatkoryhmiin ilmoittaudutaan / haetaan valmentajien kautta. Ota yhteyttä joko omaan valmentajaasi tai info@akrontaika.fi

Keijut tytöt 5-6 v

Kevään aikataulut


ke 18-19
pe 18.15-19.15


Keijut-ryhmässä kaikkein pienimmät akrobaatit pääsevät opettelemaan akron perusliikkeitä, kuten kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, käsinseisontoja ja siltoja. Akrotreeneihin kuuluu myös leikit, esitykset ja erilaiset pari-ja ryhmäliikkeet. Kausi huipentuu näytökseen jossa jokainen akrotähti pääsee näyttämään opittuja taitoja!

Ryhmää valmentaa
Heini Väätäinen ja Siiri Nuutinen

Peikot pojat 4-6 v

Kevään aikataulut

ke 18-19
pe 17.15-18.15


Peikot-ryhmässä treenaa Akron Taian vikkelät ja innokkaat pikkupojat! Treeneissä harjoitellaan voimistelun perusliikkeitä, kuten kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja käsinseisontoja, pompitaan trampoliinilla ja leikitään. Kauden päätteeksi Peikot esiintyvät näytöksessä!

Ryhmää valmentaa
Lotta Nuppola ja Loviisa Ranta

Säteet tytöt 7-9 v

Kevään aikataulut

ma 18-19
ke 17-18


Säteet harjoittelevat akron perusliikkeitä, kuten kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, käsinseisontoja ja siltoja. Akrotreeneihin kuuluu myös leikit, esitykset ja erilaiset pari-ja ryhmäliikkeet. Kausi huipentuu näytökseen jossa Säteet saavat loistaa uusilla taidoillaan!

Ryhmää valmentaa
Heini Väätäinen

Tähdet tytöt 7-9 v

Kevään aikataulut

ti 19-20
pe 17-18


Tähdet on Säteiden uusi rinnakkaisryhmä. Tähdet harjoittelevat akron perusliikkeitä, kuten kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, käsinseisontoja ja siltoja. Akrotreeneihin kuuluu myös leikit, esitykset ja erilaiset pari-ja ryhmäliikkeet. Kausi huipentuu näytökseen jossa Tähdet saavat loistaa uusilla taidoillaan!

Ryhmää valmentaa
Neea Kouvonen

Faunit tytöt 9-12v.

Kevään aikataulut

ma 19-20.15
pe 19.15-20.30


Faunien treeneissä isommat tytöt pääsevät sukeltamaan akrobatiavoimistelun maailmaan. Treeneissä harjoitellaan voimistelun perusteita, sekä tehdään lajinomaista harjoittelua parin tai isomman ryhmän kanssa erilaisten pyramidien ja heittojen muodossa. Kevätkauden päätteeksi Faunit esiintyvät kevätnäytöksessä.

Ryhmää valmentaa
Heini Väätäinen

Velhot pojat 7-12v

Kevään aikataulut

ma 17.30-19
pe 17.15-18.15


Velhojen treeneissä keskiössä on hyvällä fiiliksellä temppuilu. Trampalta tehdään monttuun toinen toistaan upeampia voltteja ja kavereiden kanssa rakennetaan upeita pyramideja. Kausi päättyy näytökseen, jossa Velhot pääsevät näyttämään kauden kovimmat temput!

Kevätkaudella Velhoissa voimistelleet pojat jatkavat syyskaudella kilparyhmässä nimeltä Kipinä.

Ryhmää valmentaa
Lotta Nuppola

Haltiat tytöt 5-7 v

Kevään aikataulut

ti 18-19.30
to 15-16.30
la 12-13.30


Haltiat on pienten tyttöjen ryhmä, jossa harjoitellaan ahkerasti kolmesti viikossa. Ryhmään otetaan mukaan lupaavia voimistelijanalkuja.

Ryhmää valmentaa
Lotta Nuppola, Siiri Nuutinen ja Heini Väätäinen